Nova col·laboració amb el programa “Siéntete Radiante”

Després dels excessos nadalencs sabem el difícil que és tornar a la normalitat i aconseguir complir els bons propòsits d’any nou, la Pilar Benítez de Siéntete Radiante ens proposa un pla per aconseguir-ho en només 8 setmanes i tornar-nos a sentir “radiants”! Consells, receptes, exercici… tot el que necessites per aconseguir uns hàbits saludables en el teu dia a dia!

I per ser seguidor del nostre bloc aconsegueix un 10% de descompte exclusiu en el programa!!! Utilitza el codi: P8Slatavella

–  Vull apuntar-me al programa –

A més, a la nostra secció “siéntete radiante” hi trobaràs tots els productes per elaborar els menús del programa.

– Oh! A veure! –

Per començar a obrir boca us portem una de les receptes de la Pilar:
Crema d’espinacs amb baies de Goji

1512284329_crema-espinacas-goji

Què necessitem?

  • 500 g d’espinacs frescos
  • 1 ceba gran
  • 1 branca d’api
  • 300 ml de brou de verdures o aigua
  • 50-100 ml de nata vegetal de civada
  • 1 cullerada de gingebre fresc
  • Oli d’oliva Verge Extra
  • Un polsim de sal
  • Julivert
  • 2 cullerades per a postres de baies de Goji (deshidratades) per decorar

Com ho preparem?

  1. Preparem tots els ingredients, pelem i piquem per separat la ceba, els espinacs i l’api.
  2. En una olla saltegem lleument durant 1 minut la ceba, l’api i el gingebre amb dues cullerades d’oli. Afegim els espinacs i el brou.
 I deixem que es cogui durant uns 20 minuts i comprovem que les verdures estiguin tendres.
  3. Comprovem que les verdures estigui tendres, si és així, afegim un raig de nata de civada, un toc de gingebre acabat de ratllar i sal.
  4. Ho deixem cuinar a foc mitjà 5 minuts més.
  5. Amb una batedora, triturem la crema i hi afegim nata de civada al gust fins a aconseguir una textura suau. Rectifiquem de sal i ja ho podem servir calent i col·locant per sobre les baies de Goji i el julivert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *