Empresa saludable i compromesa – Montse Vila, Catalana Dental

Catalana Dental és una empresa dedicada a la distribució de material dental a Catalunya i està ubicada a Barcelona, concretament a Sant Just Desvern.

Catalana Dental és client de les cistelles ecològiques de La Tavella i la Montse Vila, la seva administradora, ens explica la seva experiència com a client en aquesta entrevista.

  • Per què definiríeu la vostra empresa com a saludable? Perquè intentem ser sostenibles i saludables, treballar d’una manera ètica i amb sentit comú. Procurem que l’equip de la nostra oficina disposi de fruita ecològica i que estigui el millor possible, dins de les possibilitats de l’empresa.
  • Des de quan sou clients nostres? Som clients vostres des de fa un any, aproximadament.
  • Per què ens heu escollit com a proveïdors? Perquè creieu en els valors de l’agroecologia i pel vostre compromís social, que caracteritza la vostra missió.
  • Quin tipus de productes compreu i amb quina periodicitat? Comprem cistelles de fruita de 5 quilograms, amb el plàtan com a producte estrella, ja que són fàcils i còmodes de menjar. Respecte a la periodicitat, demanem una cistella d’aquestes característiques setmanalment.
  • Quina opinió té el vostre equip sobre els nostres productes i sobre el nostre servei? La veritat és que el nostre equip està satisfet amb els productes de la cistella i amb el servei que oferiu.

A la imatge podreu veure a un dels treballadors de Catalana Dental amb la cistella de fruites ecològiques de La Tavella i amb alguns dels productes que conté.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *