El te Kombucha, més que una beguda

Aquesta setmana incorporem a la família de productes ecològics de La Tavella la Vitae Kombucha. Abans d’explicar-vos què és, us volem explicar una mica d’on surt aquest projecte i aquesta beguda a la que avui donem la benvinguda!

WhatsApp Image 2018-01-24 at 14.51.27.jpeg

La Vitae Kombucha neix del somni de la Núria i el Rogeli d’anar a viure a Costa Rica amb els seus tres fills. Un repte que els va emprendre a deixar-ho tot a Catalunya: família, casa, feina, amics… Allà van coneixer gent de molts llocs diferents. Recorden amb fascinació a Belle, una esplèndida dona d’origen canadenc, ella els va descobrir una beguda probiòtica deliciosa preparada amb les seves mans: el te kombucha.

Quan van tornar a Catalunya no van poder evitar engegar un nou projecte que fes que altres persones poguessin assaborir aquesta beguda viva amb propietats saludables i reconeguda arreu del món pels seus beneficis per a la salut.

VITAE_

Què és el te Kombucha?

El te Kombucha és una beguda mil·lenària, d’origen oriental, resultant de la fermentació de l’scoby (cultiu simbiòtic de bactèries i llevats) amb te ensucrat que es pren com un refresc. És un refresc viu, 100% natural, i una reconeguda beguda probiòtica d’elaboració artesanal.

Varietats

VITAE-LLIMONA

Beneficis

  • Ens ajuda a contrarestar toxines
  • Millora el funcionament del sistema digestiu: normalitza el trànsit intestinal, equilibra la microbiota, regula la digestió i redueix els nivells de colesterol.
  • Aporta vitamines i minerals
  • Alleuja l’artritis, la reuma i els símptomes de la gota
  • Incrementa la nostra energia
  • Reforça les teves defenses. Té un efecte antibiòtic i antiviral.
  • Disminueix l’estrès, els trastorns nerviosos i l’insomni

Quan es pot pendre?

Es pot pendre  al matí o mig matí,en dejú per beneficiar-te de l’activitat dels probiòtics; també abans,durant o després dels àpats per afavorir l’absorció dels nutrients. I sempre que et vingui de gust un refresc saludable i sense sucres afegits.

En pot pendre tothom?

No recomenat per dones embarassades, dones en etapa lactant, ni en nens menors de sis anys.

 

– Si vols comprar aquest producte fes clic aquí –

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *