Diumenges en família a La Tavella! Nous tallers!!!

Comencem la setmana amb un munt de noves propostes pels nostres Diumenges en família!! No saps de què et parlem? Segueix llegint i t’ho expliquem!!!

Un diumenge al mes pots venir amb tota la teva família a visitar la finca de La Tavella, on gaudireu d’una visita guiada i d’un taller temàtic, diferent cada mes, per als més petits.

Què farem?

A les 11 del matí un guia us acompanyarà en una visita guiada a la finca que us descobrirà tots els racons: l’hort ecològic, l’hivernacle, la nostra família de rucs catalans (formada per l’Heura, la mare, i la Tavella, la filla) i les nostres gallines felices ponedores d’ous ecològics, tot un circuit a l’aire lliure. També us explicarà com es treballa a una finca agro-ramadera ecològica.

Després de la visita, que dura aproximadament una hora, començarà el taller temàtic per als més petits (per a nenes i nens a partir de 3 anys), amb una durada aproximada de 45 minuts. En la pròxima edició, que serà el diumenge 4 de febrer tindreu l’oportunitat de fer un taller de màscares de Carnestoltes, que us emportareu a casa.

– RESERVAR ENTRADA PEL PROPER 4 DE FEBRER –

La finca romandrà oberta de 10 a 15 hores, els pares podreu acompanyar als vostres fills durant el taller infantil i podreu aprofitar per visitar l’agrobotiga i conèixer de més a prop tots els nostres productes ecològics i de proximitat. L’agrobotiga estarà oberta durant tot el matí. També tindreu a la vostra disposició el nostre servei de cafès, sucs i refrescos ecològics.

Quin preu té?

  • ADULTS: 5 €
  • NENS (a partir de 3 anys inclosos) amb taller: 4 €
  • NENS de 0 a 2 anys (inclosos): Entrada gratuïta
  • SOCIS CLUB SUPER 3 (taller inclòs): Entrada gratuïta

És imprescindible fer reserva prèvia des de la plataforma d’Entradium.
L’accés a la finca i a l’agrobotiga és gratuït.

 Consulta el calendari del proper quadrimestre!

Reserva la teva entrada pel taller de febrer aquí!

Reserva la teva entrada pel taller de març aquí!

0 Comments Add yours

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *