Recepta: Espàrrecs verds amb ou poché

La primavera ens porta verdures excepcionals com els espàrrecs, diürètics, rics en àcid fòlic i betacarotens, ens aporten vitamines, minerals i fibra. Avui una recepta deliciosa i fàcil per gaudir de tots els beneficis d’aquesta verdura.

Què necessitem?

(per a 6 persones)

Per a la salsa:

Com ho preparem?

  1. Tallem els espàrrecs, rebutjant la part dura.
  2. Escaldem els ous en aigua bullent amb una mica de vinagre (10 de vinagre per cada 100 d’aigua), durant 6-7 min.
  3. Daurem els pinyons.
  4. Daurem els espàrrecs amb una mica d’oli fins que es quedin al dente. Incorporem les panses i pinyons.
  5. Per fer la salsa: incorporem les anxoves picades amb una mica d’oli en una paella, ho coem una mica. Afegim la mel i remenem.
  6. Servim els espàrrecs amb l’ou, posant la salsa per sobre.

Bon profit!

Conservació: Pots preparar-la i guardar-la un dia en la nevera.

Recorda que pots trobar tots els ingredients per elaborar aquesta recepta a latavella.cat

Recepta i foto de: telva.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *