Els nostres productors: l’Òscar del Vallès Oriental

Avui donem a la benvinguda a un nou productor: l’Òscar del Vallès Oriental! El seu projecte va néixer el 2005 amb l’objectiu de recuperar l’essència i el gust dels iogurts tradicionals.

Des del principi va tenir clar que volia cuidar tot el procés d’elaboració, treballant amb una matèria primera de qualitat i apostant per un procés artesanal. Compromès amb l’alimentació saludable i el medi ambient, volia treballar amb produccions locals i ecològiques.

I amb aquestes premisses va decidir crear el seu propi obrador, on elabora des d’aleshores iogurts de vaca, de cabra, quefir i flams ecològics entre d’altres. Els elabora mitjançant un procés de pasteurització i fermentació lenta.

Com us expliquem per ell la matèria primera és clau per acabar obtenint uns iogurts de qualitat, i per aquest motiu la llet amb què elabora els seus iogurts prové de dues granges ecològiques de confiança. La granja ecològica Can Roger, de Cardedeu, la qual li aporta la llet de vaca; i la granja Can Maret, d’Ullastret, la qual li aporta la llet de cabra. Per elaborar els flams d’ou confia amb els ous de La Tavella, produïts per les nostres gallines felices i ja us podem dir que el resultat és excepcional.

Si teniu ganes de provar els seus productes els trobareu tots a la secció de iogurts del nostre ecomercat

La Tavella amb els productors locals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *