5 consells per relaxar-se a l’oficina

El ritme actual de la majoria de feines fa que moltes vegades l’estrès, el cansament o la fatiga formi part del nostre dia a dia. Amb aquestes 5 recomanacions podràs distreure la teva ment i fer petites pauses de relaxació per portar millor la càrrega diària.

1. Respirar profundament

Per oxigenar bé el nostre cervell és important respirar profundament inflant també la panxa i no només la part superior del tòrax com és habitual. Pots inhalar profundament comptant fins a cinc i exhalar lentament pel nas, això ajudarà a carregar l’organisme d’oxigen i a reduir el nostre nivell d’estrès.

2. Estirar braços, cames i cervicals

Si treballem asseguts, és important estirar i relaxar braços, cames i cervicals; les quals estan moltes vegades sobrecarregades per la falta de moviment. Es recomana estirar braços i cames cada una o dues hores i cervicals sempre que notem molèsties per relaxar la tensió. Així relaxarem els músculs i millorarem la circulació sanguínia.

3. Beure aigua i menjar fruita ecològica

Beure aigua i menjar una peça de fruita ecològica dins de la nostra jornada laboral és una forma d’hidratar i nodrir el nostre cos però no només això, sinó que ens ajuda a distreure la nostra ment de l’estrès i a relaxar-nos.

4. Passejar o pujar per les escales

És important incorporar el passeig i les escales dins de la nostra rutina laboral. Es recomana caminar com a mínim 30 minuts al dia, això ens ajudarà a buidar la ment i a millorar la nostra salut. Si a més, en comptes d’agafar l’ascensor, incorporem pujar per les escales en la nostra rutina, estarem fent exercici sense adonar-nos-en, millorant la nostra circulació i el nostre benestar.

5. Massatges facials

La zona ocular, les cervicals i la part inferior del nostre front sol sobrecarregar-se a la feina, sobretot quan estem molt temps davant d’un ordinador, llegint o sota molta pressió. Si notem molèsties en alguna d’aquestes zones, podem fer un massatge circular a l’àrea en qüestió, això ens ajudarà a reduir el dolor i a relaxar-nos.

 

A més, recorda que portar una dieta equilibrada i incorporar activitats com el ioga, el pilates… o qualsevol pràctica que estimuli la relaxació ens ajudarà a mantenir la calma, a gestionar millor l’estrès i a portar una vida més sana.

cropped-logo_latavella.jpg
Font: infodescanso.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *