“Tornaríem a repetir el VSC a La Tavella perquè va en consonància amb la nostra línia de RSC”, Oriol Pinya i Susie Hind, Abac Capital

L’Oriol Pinya, Soci Fundador y CEO d’Abac Capital i la Susie Hind, Office Manager de l’assessora, ens han concedit una entrevista per explicar-nos la seva experiència en el Voluntariat Social Corporatiu que van venir a fer 15 persones del seu equip el divendres 20 d’octubre a la finca de La Tavella.

Abac Capital és una assessora independent de gestores de Capital Risc, fundada l’any 2014 i que aporta valor afegit als negocis que recolzen, a més, compta amb un equip totalment compromès amb la societat.

 • Quantes hores de Voluntariat Social Corporatiu heu realitzat a La Tavella?
  Hem fet un total de 60 h de Voluntariat Social Corporatiu a la vostra finca.
 • Què implica la Responsabilitat Social Corporativa a la vostra empresa?
  La Responsabilitat Social Corporativa és part de la nostra manera de fer i de retornar a la societat el que ens ha donat.
 • És la primera vegada que feu un Voluntariat Social Corporatiu?
  No, de fet ja hem col·laborat fent tasques de voluntariat en altres entitats, com per exemple: al Banc dels Aliments – Cottalengo del Padre Alegre de Barcelona i a la Fundació Aura.
 • Què espereu d’aquesta col·laboració?
  El que esperem d’aquest voluntariat és tenir més consciència social, passar un bon dia, treballar en equip i amb persones amb capacitats diferents.
 • Com vau conèixer el nostre projecte?
  Inicialment vam contactar amb La Fageda i com que sou entitats col·laboradores i dueu a terme un projecte social, ens van redirigir a vosaltres.
 • Quines tasques esteu desenvolupant en el vostre Voluntariat Social Corporatiu?
  El que estem fent avui és ajudant-vos a instal·lar el sostre d’hivern pel galliner escolar i d’aquesta manera, les gallines estiguin més recollides.
 • Quina és la metodologia de treball que esteu seguint?
  Doncs la Ivette, que és la Responsable del Parc d’Activitats, ens explica què i com ho hem de fer i hem seguit les pautes que ens ha donat, fent grups i autogestionant la feina.
 • Com descriuries la finca de La Tavella i el personal que treballa en ella?
  La finca és molt bonica i el tracte amb els seus treballadors és molt bo, són molt amables.
 • El Voluntariat Social Corporatiu que heu realitzat avui era el que esperàveu, per què?
  La veritat és que sí, ja que volíem fer treball en equip i conèixer altres realitats diferents a la nostra, per tant, s’han complert les nostres expectatives.
 • Tornaríeu a repetir una experiència com aquesta, per què?
  Sí, perquè està en la línia del Voluntariat Social Corporatiu que volem fer, lligat a les accions de Responsabilitat Social Corporativa de la nostra empresa.
 • Recomanaríeu el Voluntariat Social Corporatiu que es realitza en la nostra entitat a altres organitzacions, per què?
  Sí, de fet tenim empreses participades a les quals els hi recomanarem, ja que és una manera de què vegin una altra realitat, alhora que treballes en equip i reforces els vincles amb les persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *