Ecopanellets, la versió sana dels panellets tradicionals!

Arriba la tardor i amb ella els productes de temporada com les castanyes, els moniatos i els fantàstics panellets que amb delit esperen grans i petits. Avui us portem una recepta per fer-los en una versió més sana i eco que la versió tradicional, una versió sense sucre, apta per a tots!

Per fer els ecopanellets necessitem:

Com ho fem?

  1. Trinxem l’ametlla fins a aconseguir una textura molt fina.
  2. Bullim el moniato, el triturem i el deixem ben fi.
  3. Quan el moniato estigui tebi hi afegim el xarop d’atzavara i les clares d’ou ecològic i ho barregem tot.
  4. Hi afegim l’ametlla mòlta i ho treballem fins que la massa quedi compacta.
  5. Ja podem crear els panellets que més ens agradin.

Pels de pinyons: Només cal posar els pinyons en un bol i passar-hi per sobre les boletes de massapà que hem creat. Un cop ple de pinyons cal pintar amb rovell d’ou el panellet perquè agafi color i no es cremi.

Pels de cacau, coco o cafè: Apartem una part de la massa i hi barregem cacau en pols, coco ratllat o cafè en pols. Hem de calcular que sempre hem de posar la meitat de condiment (cacau, cafè o coco) que de massa original.

Compartiu amb nosaltres les vostres fotos amb el hastag #ecopanellets a les xarxes socials! 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *