Sabies que dins les cistelles de La Tavella s’hi amaga una història molt especial?

“El meu nom és Conchi i us vull explicar la meva història.

Tot i ser una persona tímida, sempre he estat activa i m’agrada sortir i fer esport. Fa uns anys em vaig quedar vídua i les treballadores socials de Lliçà de Vall em van recomanar anar al Viver de Bell-lloc. No ho veia clar però finalment em vaig animar a anar a viure a la Llar Residència d’aquesta entitat.

Va ser dur al principi, estava sempre enfadada i trista; però a base de parlar amb les monitores de la llar, fer teràpia en grup i amb molt d’esforç, tot va anar millorant.

Treballo a La Tavella preparant comandes i m’encanta, tinc una rutina i hi estic molt a gust. També gaudeixo sortint amb els amics que he fet aquí, per anar a sopar o per fer activitats i excursions amb el servei de lleure de Viver de Bell-lloc.

Fa tot just un any vaig decidir marxar de la llar amb dos companys, per viure en un pis independent amb servei de suport. Des de que visc al pis he après moltes coses noves, com anar al banc o a mantenir l’ordre a casa. A nivell personal quan tinc problemes ja no me’ls callo com feia abans.

En definitiva anar al Viver de Bell-lloc m’ha obert a fer coses que mai hauria pensat que faria per mi mateixa. He progressat i continuo caminant endavant.”

La Conchi va rebre l’oportunitat de viure a la Llar Residència de Viver de Bell-lloc i treballar a La Tavella, i ara pot tenir una feina, viure de manera independent i gaudir plenament del seu temps d’oci.  Volem crear més històries com aquesta i tu ho pots fer possible.

Busquem llauradors d’oportunitats!

Col·labora amb 4 € i garanteix 5 oportunitats per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental, perquè tinguin les mateixes que tothom:

  • Que puguin formar-se i treballar.
  • Que puguin aprendre a viure de manera autònoma en una llar-residència.
  • Que puguin gaudir d’activitats de lleure.
  • Que puguin desenvolupar-se i avançar.
  • Que més persones se sensibilitzin amb aquest col·lectiu gràcies al teu exemple.
Coneix el Viver de Bell-lloc i col·labora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *