6 beneficis de consumir alvocat ecològic

L’alvocat ha arribat per quedar-se! I és que aquesta fruita ha passat de ser completament desconeguda a una de les més desitjades de casa nostra. Això és degut principalment a les seves propietats nutricionals, i es que és una gran font de greixos vegetals, fibra, vitamines i antioxidants que la converteixen gairebé en la fruita perfecte!

Avui t’expliquem tots els beneficis de consumir alvocats ecològics, que a més, trobaràs a molt bon preu a La Tavella!   

L’alvocat és una fruita originària de Centreamèrica i està formada un 80% per aigua, amb fibra i gairebé no conté sucres.

Principals beneficis de l’alvocat ecològic

És una font de vitamines i fibra

L’alvocat conté les vitamines C i E, les quals ens ajuden a evitar el risc cardiovascular i s’asseguren del bon funcionament del metabolisme. A més, conté vitamina K, essencial per la coagulació de la sang. També conté vitamines del grup B que ajuden al bon funcionament del sistema nerviós.

A més, l’alvocat és molt ric en fibra, fet que millora el bon funcionament dels nostres intestins.

Conté més potassi que els plàtans

El potassi ens ajuda a reduir la pressió arterial i l’alvocat n’és molt ric. Conté un 14% de potassi vers el 10% que contenen els plàtans.

Ajuda a reduir el colesterol

Els alvocats contenen àcid oleic, com l’oli d’oliva, fet que contribueix a augmentar el colesterol bo i a reduir el dolent, així com a reduir les inflamacions.

Té un efecte antienvelliment

L’alvocat conté una barreja d’antioxidants que intervenen en la prevenció de la degeneració macular de l’ull, així com conté substàncies protectores per la pell.

T’ajudarà a absorbir altres nutrients

L’alvocat facilita l’absorció d’altres nutrients de les plantes. Així que si, per exemple, el consumim en una amanida, l’alvocat facilitarà a l’organisme l’absorció dels nutrients de la resta de verdures que hi posem.

On els puc trobar?

Les principals zones de producció són els països tropicals. Però si volem fer una compra responsable, convé adquirir-los de la màxima proximitat, les zones de cultiu més properse es troben al sud del litoral espanyol i sempre de producció ecològica per evitar ingerir tòxics.

A La Tavella els trobareu sempre ecològics i de la màxima proximitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *