Mas Can Mabres de Castellolí

Can Mabres és una explotació familiar situada a Castellolí (Anoia) que es dedica a la cria i engreix de vedells.

El seu objectiu és oferir una carn bona, natural i saludable i per aquest motiu cuiden tot el cercle de producció. Treballen els camps per tenir pastures durant la primavera i part de l’estiu, i sembren a la tardor per fer farratge i tenir menjar pels mesos d’hivern.

Segueixen un sistema de criança natural i ecològica. Les vaques pasturen sempre per camps i boscos i els vedells neixen i creixen a l’aire lliure, alimentats per la llet de la mare i per les pastures durant els primers sis mesos.

Per tal d’oferir una carn el més saludable possible donen una alimentació rica en omega-3 aconseguint així un major percentatge de greixos bons o insaturats.

S’encarreguen també de tallar la carn a mà i elaboren productes com les hamburgueses de manera artesana. També cuiden l’envasat, el qual el fan amb safates termosellades sense aire per no haver de posar cap classe de gas per allargar la data de caducitat. Prefereixen una data de caducitat inferior però oferir un producte al més natural possible i amb la millor qualitat.

La finca on pasturen les animals, disposa d’un pla tècnic de gestió forestal, això permet fer podes i aclarides d’arbres selectives, les quals asseguren pastures per les vaques i un sotabosc net, fet que contribueix a la prevenció d’incendis forestals.

Ofereixen una gran varietat de productes ecològics: filet, entrecot, bistec, hamburguesa, escalopa, fricandó, carn per fer estofat, etc. que podeu trobar a latavella.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *