Els nostres productors: l’hort del silenci

Avui us parlem d’un dels nostres productors: En Ramon de l’Hort del Silenci

En Ramon podríem dir que gairebé abans de néixer ja treballava la terra, i és que prové d’una família d’agricultors tan per part de pare com per part de mare. Des de sempre, han dut a terme agricultura tradicional de secà al centre de Catalunya.

Farà 5 anys, en Ramon va decidir fer un gir a la seva petita empresa i aposat per un model ben diferent del que havia fet fins aleshores, que era el d’una agricultura extensiva. Volia viure del camp però donant valor a la feina què feia i al treball de les persones que l’envoltaven.

Avui el seu projecte és una realitat, conscient de l’alta qualitat dels productes locals, ens ofereix producte ecològic, de proximitat i amb el màxim de procés artesanal i tradicional possible.

Ens comenta que el 78% del llegum que consumim a Catalunya és importat i que cal prendre consciència del producte local que tenim. I quanta raó que té. Només així podrem fer que com ell, més famílies s’animin a apostar per un cultiu ecològic, respectuós amb el medi ambient, vinculat al territori i de qualitat.

A latavella.cat hi trobareu brous, melmelades, cereals, pasta i tot tipus de productes de l’Hort del Silenci!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *