Empresa saludable i compromesa – Karin Rinze, Holaluz

Holaluz és la companyia elèctrica d’energia verda 100%. Ofereixen estalvi amb productes personalitzats que s’ajusten a les necessitats energètiques de cada client gràcies a la tecnologia. Holaluz està liderant la transformació del sector energètic a Espanya de la mà de la innovació i la honestedat.

Holaluz és client de les cistelles ecològiques de La Tavella i la Karin Rinze, la seva Office Manager ens explica la seva experiència com a client en aquesta entrevista.

 • Per què definiríeu la vostra empresa com a saludable?
  Perquè ens preocupem del subministrament de productes saludables entre els nostres treballadors i treballadores, entre els que destaca la fruita ecològica, i a més, els hi oferim classes de crossfit i de ioga. Per tant, des d’Holaluz potenciem l’alimentació saludable i l’activitat física entre el nostre equip.
 • Des de quan sou clients nostres?
  Som clients vostres des de fa més d’un any i mig.
 • Per què ens heu escollit com a proveïdors?
  Perquè treballeu amb persones amb discapacitat intel·lectual i amb trastorn mental, i considerem que d’aquesta manera contribuïm a crear un món millor. Un altre motiu pel qual us hem escollit com a proveïdors ha estat la vostra cultura, arrelada a l’agricultura ecològica i oferiu productes que segueixen aquesta línia.
 • Quin tipus de productes compreu i amb quina periodicitat?
  Comprem cistelles de fruita, en concret, de 16 quilograms, ja que el nostre equip està format per 150 persones i el producte estrella és el plàtan, és la fruita que més agrada. Respecte a la periodicitat, rebem una cistella d’aquestes característiques diàriament.
 • Quina opinió té el vostre equip sobre els nostres productes i sobre el nostre servei?
  El nostre equip està encantat, tant amb el vostre producte com amb el vostre servei. Destaquem que les cistelles arriben molt aviat i això ho valorem molt positivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *