L’equip de directius de marketing de Sage fa un Voluntariat Social Corporatiu a La Tavella

La setmana passada un equip de 8 directius de marketing de Sage, de les oficines de Palau d’Anglesola, de Sant Cugat del Vallès i de Madrid, van venir a fer un Voluntariat Social Corporatiu a La Tavella. En Xavi Benavent, Enterprise & SMB Marketing Manager i en Jordi Ramon, Marketing Director Spain, ens van concedir una entrevista per explicar-nos la seva experiència.

 • Heu realitzat altres voluntariats? a on?
  Xavi Benavent: Sí, a La Tavella, és la segona vegada que vinc.
  Jordi Ramon: Sí, al Banc d’Aliments de Madrid i a la Fundació Arrels.
 •  Quin és l’objectiu d’aquesta iniciativa? Compleix amb les vostres expectatives?
  Xavi Benavent: El nostre objectiu és fer la nostra aportació amb la vostra entitat. Es poden fer moltes accions solidàries, però crec que la nostra companyia ofereix moltes possibilitats que estan en la línia de la nostra cultura corporativa i s’està fent força bé.
  Jordi Ramon: Volem ajudar a que el món sigui més fàcil per a determinats col·lectius.

 • Quines tasques esteu desenvolupant i quina metodologia seguiu?
  Estem fent unes tasques que poden ser rutinàries, però alhora enriquidores, ja que estem rodejats de la natura i la relació amb el personal de La Tavella és molt bona. En concret, hem estat netejant i preparant 500 carbasses per una comanda dels supermercats Bon Preu, i hem ajudat a fer una tanca per les vostres ruques. Aportem temps i energia, que són béns escassos. La Responsable del Parc d’Activitats, la Ivette Miserachs ens ha explicat les tasques que havíem de fer i ens ha dividit en dos equips de treball. És un luxe haver vingut i ens satisfà la implicació de l’equip de managers de marketing de Sage.
 •  Com descriuríeu la finca de La Tavella i el personal que treballa en ella?
  És una finca que transmet pau, ja que està molt en contacte amb la natura i el personal és agradable, afable i també, treballador.

 • Tornaríeu a repetir una experiència com aquesta, per què?
  Xavier Benavent: Com comentava, l’he repetit i m’ha agradat molt, però ara canviaria per poder treballar amb altres col·lectius que requereixin de la nostra ajuda.
  Jordi Ramon: Sense dubte, perquè surts del teu entorn, de la teva rutina i he sentit que ajudava, que era d’utilitat i l’entorn i les persones que estan aquí són meravelloses.
 • Recomanaríeu el Voluntariat Social Corporatiu que es realitza a la nostra entitat a altres organitzacions? Per què?
  Per suposat que sí, perquè a part de col·laborar, també hem fet equip, ens hem pogut conèixer fora de l’entorn laboral i és molt diferent. En el nostre cas ens hem apropat encara més, ja que estem a diferents ubicacions i el fet de compartir ens fa créixer junts i fer equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *