Avui entrevistem a la Lourdes, encarregada de controlar que la teva comanda arribi perfecte i vetllar per la qualitat dels productes.
Com vas començar a treballar a La Tavella?
La meva vinculació amb La Tavella va començar fa quatre anys. Vaig començar treballant com a repartidora i fa un any va sorgir l’oportunitat de treballar a la finca portant el control de qualitat. Encara que faig el que faci mancada com tots (jeje).
Què t’ha aportat aquesta feina?
La relació amb els companys de treball i conèixer molt més el producte.
Què és el que més valores de treballar a La Tavella?
Lo a gust que vinc cada dia. No t’aixeques i dius “ufff, haig d’anar a treballar” això al mi mai em passa. Vinc contenta. No porto ni rellotge, m’han d’avisar perquè se me’n va el temps al cel.
Quin és el teu producte preferit?
El plàtan, perquè m’agraden els reptes, haig de comprovar-los tots perquè estiguin perfectes.
I el que et porta més mal de caps?
Doncs també el plàtan, perquè has de decidir quan estan al punt per servir-los.
Si haguessis de definir La Tavella amb una paraula quina seria?
Aprenentatge constant, tant personal com laboralment.