Memòria social 2018

Volem fer-vos partícips de l’evolució del nostre projecte, ja que sense el vostre suport no tindria sentit, per això avui compartim amb tots vosaltres la nostra memòria social 2018.

Quan avui en dia l’individu exerceix la seva decisió de compra, en realitat està escollint una forma de vida, una forma de societat i està plantant les bases per una economia futura. Per tant, mil gràcies per escollir el nostre servei, ja que amb el vostre consum esteu ajudant a tenir un món més sostenible tant socialment com ambientalment.

Persones

Aquest any 2018 hem tancat l’exercici amb un total de 26.674 comandes, fet que equival a un increment del 19% respecte de l’exercici anterior.
Aquest increment ens ha permès consolidar el nostre equip de muntatge de cistelles, guanyant seguretat, experiència i habilitats personals.

A més, hem participat en el programa d’inserció laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental SIOAS acollint un dels participants a la nostra empresa social i oferint-li una primera experiència laboral.

Servei

Aquest 2018 hem ampliat el repartiment de les nostres cistelles ecològiques a noves poblacions i augmentat les nostres franges horàries  per fer el nostre servei més còmode als nostres clients.

També hem seguit estenent el nostre servei de fruita ecològica per oficines arribant a servir més de 150 empreses cada setmana.

A més, hem adaptat la nostra pàgina web perquè es pugui utilitzar fàcilment des de dispositius mòbils, millorant així l’experiència web dels usuaris.

Producte

Hem seguit ampliant la nostra gama de productes ecològics, donant la benvinguda a nous productors sempre de la màxima proximitat, ajudant així a mantenir camps actius i la viabilitat de petits projectes ecològics.

Estructura

Durant aquest 2018 hem realitzat diverses accions de millora per optimitzar el nostre funcionament intern:

– Hem realitzat millores en les nostres instal·lacions, adaptant i reorganitzant diferents àrees per un funcionament més eficient.

– Hem informatitzat processos fins ara manuals, optimitzant així el nostre temps.

– Hem incorporat un responsable de Maketing Online per arribar a molts més clients potencials.

– Hem desenvolupat un pla estratègic a 3 anys per donar continuïtat al nostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *