5 begudes que no poden faltar a la nevera a l’estiu!

A l’estiu amb la calor és molt important hidratar-se constantment, per això, avui et proposem 5 begudes que no poden faltar a la nevera a l’estiu! Begudes sanes, ecològiques i que ens mantindran hidratats!

1. Orxata eco

L’orxata és un clàssic de l’estiu, i és que una orxata ben fresca després de caminar o simplement fer un passeig no té preu. L’orxata prové de la xufla i té grans propietats pel nostre organisme: ens ajuda a mantenir un bon sistema immunitari, a millorar el sistema digestiu i té propietats antibacterianes.

2. Begudes vegetals eco

Tot i que ens pots sembla que les begudes vegetals només són per prendre amb l’esmorzar, el cert és que també les podem prendre fresques durant tot el dia. El mercat ens ofereix moltes opcions: beguda d’arròs, beguda de civadabeguda d’ametllesbeguda de soja, beguda de civada i ametlles

  

3. Vitae Kombucha

La vitae Komucha és una beguda mil·lenària sense sucres afegits que ha arribat per quedar-se. És un refresc viu, 100% natural, una beguda probiòtica d’elaboració artesanal amb molts beneficis per a la salut. Ens ajuda a desintoxicar al cos, millora el sistema digestiu, ens carrega de vitalitat, millora el benestar de les articulacions i reforça les defenses. Al mercat la trobem de diferents gustos: vitae kombucha tradicionalde mango i maduixade llimona i gingebre o de poma i canyella.

4. Sucs ecològics

Una molt bona opció també són els sucs de fruites ecològics, podem escollir el gust que més ens agradi. És una bona alternativa tan per l’esmorzar com pel berenar, com per beure entre hores. Ens hidrata i ens aporta vitamines i minerals. Al mercat en trobem per a tots els gustos: suc ecològic de mandarina, de pinya, de taronja, de préssec i raïm, de poma o una deliciosa llimonada ecològica.

5. Te amb gel i llimona

Tot i que quan pensem amb el te, podríem dir que ja ens ve calor; a l’estiu no cal renunciar a aquesta beguda, podem preparar la nostra infusió de la manera tradicional afegint unes rodanxes de llimona i un cop feta posar-ho en un gerro o got amb gel. Una manera fresca de gaudir de les nostres infusions.

Totes aquestes begudes refrescants i moltes més a www.latavella.cat

 

Foto portada de Alexander Mils de Unsplash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *