6 snacks saludables per la piscina, la platja o la muntanya

A l’estiu es pot dir que passem més hores fora de casa que a dins, piscina, platja, activitats a l’aire lliure. És temps de gaudir de la família i dels amics, cal però seguir cuidant la nostra alimentació; així doncs, et proposem 6 snacks saludables per emportar-te on faci falta.

1. Fruita

La fruita és un clàssic que no faltar mai! Ens hidrata, ens refresca i ens carrega d’energia. Tot i que sempre és millor menjar la fruita amb pela, la podem tallar a daus a casa i portar-la en un tupper ja sigui a la piscina, a la platja o a la muntanya.

2. Fruits secs

Un aliment perfecte per picar entre hores i treure’ns la gana fins a arribar a l’hora de sopar o de dinar. Els fruits secs són molt sans i ens aporten proteïnes i greixos saludables.

3. Púding de xia o iogurt

El púding de xía o el iogurt poden ser també una bona alternativa. El púding el podem preparar abans de marxar utilitzant un envàs de vidre, hi posem la beguda vegetal que més ens agradi (beguda d’arròs, de civada, d’ametlles o de soja) i hi afegim les llavors de xia i quan ens el prendrem ja tindrem el púding a punt. Pel que fa al iogurt ens el podem emportar i agafar també llavors o fruita tallada en un tupper petit i barrejar-ho just abans de menjar.

4. Entrepans healthy

També ens podem emportar entrepans, caldrà però escollir un pa de qualitat i un farciment a l’alçada. Alguns possibles entrepans podrien ser:

5. Hummus amb pastanaga o api

Ja sabeu que som uns amants dels llegums. L’hummus també pot ser una bona opció, el mercat a més ens ofereix moltes opcions: hummus de sempre, hummus d’albergínia, hummus de col kale, hummus de pastanaga i, fins i tot, hummus de tomàquet. El podem acompanyar amb unes tires de pastanaga o d’api eco, les posem en un tupper i a punt per anar on sigui.

6. Galetes eco

Un clàssic dels clàssics però que com saben tots els pares i mares no poden faltar a la nostra bossa. En trobem de tot tipus d’espelta amb xocolata i avellanes, de blat amb xocolata, d’espelta amb mel i xarop d’arròs, d’espelta amb xocolata, de flocs civada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *