Sorteig d’una nit d’hotel al Món Sant Benet

Hem superat els 3.000 seguidors a Instagram i ho volem celebrar amb tots vosaltres! Així que hem organitzat un GRAN SORTEIG!

Què sortegem?

  • Una nit a l’Hotel Món Sant Benet **** amb esmorzar inclòs per a dues persones.

Gaudeix d’una estada a l’hotel del Món Sant Benet, un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat. Un conjunt únic, on trobareu un monestir medieval a escassos metres d’un innovador centre internacional de recerca en cuina. I tot en un entorn natural incomparable.

  • Una cistella carregada de fruita i verdura ecològica i de proximitat!

Com participar?

  1. Segueix a LA TAVELLA a instagram
  2. Posa like a la publicació del sorteig
  3. Etiqueta a 3 amics que creus que voldrien participar en el sorteig

Volem agrair la col·laboració especial en aquest sorteig de l’Hotel Món Sant Benet ****!

Podeu participar fins al 9 de juny. El 10 de juny donarem a conèixer el nom del guanyador o guanyadora!!! Pots participar tants cops com vulguis etiquetant diferents amics. Molta sort a tots!

BASES DEL SORTEIG

1. La participació del sorteig serà del 22 de maig al 9 de juny de 2019.

2. El sorteig consta d’una nit a l’Hotel Món Sant Benet (hotel.monstbenet.com) amb esmorzar inclòs per a dues persones i d’una cistella de fruita i verdura ecològica de La Tavella (www.latavella.cat).

3. La nit a l’Hotel Món Sant Benet tindrà una validesa de sis mesos a partir de la publicació del nom del guanyador/a i es podrá bescanviar amb reserva prèvia i segons disponibilitat de l’hotel.

4. L’enviament de la cistella quedarà restringit a Catalunya.

5. El premi és intransferible i no podrà ser bescanviat per diners en efectiu o un altre producte.

6. Per participar en el sorteig l’usuari ha de ser seguidor de La Tavella a Instagram, posar like a la publicació del sorteig i fer un comentari etiquetant 3 amics. Es podrà participar tantes vegades com es vulgui sempre que s’etiquetin amics diferents.

7. Amb la seva participació al sorteig, autoritza a La Tavella a publicar el seu nom i perfil d’Instagram si resulta guanyador/a a les diferents xarxes socials.

8. El sorteig tindrà lloc el dia 10.06.2019 i el nom del guanyador/a es donarà a conèixer a través de les xarxes socials de La Tavella.

9. La Tavella es reserva el dret de suspendre el sorteig.

10. Sorteig organitzat per ECOGRUP ECOLÒGICA SL, amb N.I.F. B-65880510, i domicili social a Barri del Rieral, s/n 08440 Cardedeu (Barcelona).

11. No estaran permesos els comentaris amb continguts inadequats, ofensius, injuriosos o discriminatoris o que poguessin vulnerar drets de tercers. Es desqualificarà als participants que incloguin continguts ofensius.

12. La Tavella no es farà responsable en cas que el guanyador fes un mal ús del premi o incompleixi el que disposen les bases legals.

13. Per qualsevol dubte o reclamació contactar amb comunicacio@latavella.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *