Receptes saludables i ecològiques per menjar a l’oficina

L’inici d’any sempre ha estat una època de marcar-se objectius. Després de les vacances de Nadal és habitual tractar d’establir una sèrie de rutines que ens ajudin a seguir una vida saludable. Tanmateix, mai és tard per començar a cuidar-se i fer-ne consciència de tots els beneficis que aquest acte comporta. I per això, és fonamental fixar-nos que mengem i com ho fem.

Som conscients que treballar diàriament en una oficina sempre planteja les mateixes preguntes: Què puc menjar a la feina? Com evitar baixar cada dia al restaurant de la cantonada o alimentar-nos amb un entrepà? Quines receptes puc fer ràpides i bones?

Per facilitar-vos el gran dilema, avui des de La Tavella us proposem dotze receptes la mar de saludables i variades per l’oficina:

  • Saltejat de tofu i wakame eco
  • Cuixa de pollastre eco amb arròs integral
  • Bledes eco amb all i pernil
  • Amanida d’arrós i quina ecològica
  • Saltat de verdures amb xiitake
  • Espaguetis de carbassó amb verdures
  • Wok de col xinesa i gambes
  • Hamburguesa de salmó i quinoa
  • Arròs amb col kale i all ecològic
  • Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita
  • Truita d’espàrrecs verds i alls tendres

Has provat mai alguna d’aquestes? Si no les has provat, ara és el moment! I si cap et convenç, pots consultar moltes més receptes a la nostra pàgina web.

A més, gairebé tots els ingredients pots trobar-los a l’ecomercat de La Tavella. I recorda! Tots els productes que venem son ecològics i de proximitat... ens encanten!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *