Productors La Tavella: La Yolanda i en Lluís de St. Celoni

Rebels i atípics. Així som. Sempre buscant el propi camí, la manera honesta de fer ingredients de debò per a la vida i el pa. Revolució som nosaltres amb el nostre exemple. Revolució també ets tú amb el teu.

Així es presenten la Yolanda i en Lluís, creadors de la La Revolució del Pa Ecològic. I també són productors del pa que servim a La Tavella. Podria semblar només una declaració d’intencions. Però tasta’n qualsevol de les seves varietats que elaboren artesanalment i comprobaràs que és 100% real!

Fa 10 anys que aquesta parella de Sant Celoni va decidir enfocar la seva vida cap al món del pa. Però del pa de debo, d’aquell que encara recorden amb nostàlgia les persones grans. De quan es treballava a mà cada peça, respectant-ne els temps i processos en cada fermentació.

I amb aquest objectiu van decidir obrir la botiga i obrador artesanal a Sant Celoni.

Valors de La Revolució del Pa Ecològic

Aquesta és l’essència i valor de La Revolució del Pa Ecològic: mantenir la tradició artesanal, tant en l’elaboració, com en la presentació, com en la venta de proximitat que cuida a cada una de les persones que entren a la botiga: “ens agrada la nostra feina i mantenir la fidelitat de la clientela propera.”

En Lluís s’ocupa d’elaborar amb les seves pròpies mans totes les varietats de pa que serveixen. Cuiden moltíssim l’ingredient d’origen i es fixen curosament que sigui de proximitat i máxima qualitat.

Segons la Yolanda “fem pa de veritat”.

Característiques del pa

Dins el seu ampli assortiment de pa, hi trobem diferents varietats:  pa de blat, pa d’espelta, pa de kamut, pa de sègol, pà de núvol i el pa de fajol sense gluten. També les seves versiones en pa integral.

Una altra punt fort és que és un producte 100% vegà. També en destaquem els beneficis nutricionals que fan d’aquest producte un aliment molt digerible i apte per a qualsevol mena d’àpats i paladars.

Si a més, tens ganes d’endolcir els teus esmorzars, del seu obrador també en surten unes magdalenes i croisants d’un sabor intensíssim!

Des de La Tavella en sentim afortunats de poder comptar amb la confiança de La Revolució del Pa Ecològic per a fer-vos arribar un pa saludable, de qualitat i de proximitat. 

Demana’n qualsevol de les varietats des de l’Ecomercat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *