L’inici d’any sempre ha estat una època de marcar-se objectius. Després de les vacances de Nadal és habitual tractar d’establir una sèrie de rutines que ens ajudin a seguir una vida saludable. Tanmateix, mai és tard per començar a cuidar-se i fer-ne consciència de tots els beneficis que aquest acte comporta. I per això, és fonamental fixar-nos que mengem i com ho fem.
Som conscients que treballar diàriament en una oficina sempre planteja les mateixes preguntes: Què puc menjar a la feina? Com evitar baixar cada dia al restaurant de la cantonada o alimentar-nos amb un entrepà? Quines receptes puc fer ràpides i bones?
Per facilitar-vos el gran dilema, avui des de La Tavella us proposem dotze receptes la mar de saludables i variades per l’oficina:
- Saltejat de tofu i wakame eco
- Cuixa de pollastre eco amb arròs integral
- Bledes eco amb all i pernil
- Amanida d’arrós i quina ecològica
- Saltat de verdures amb xiitake
- Espaguetis de carbassó amb verdures
- Wok de col xinesa i gambes
- Hamburguesa de salmó i quinoa
- Arròs amb col kale i all ecològic
- Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita
- Truita d’espàrrecs verds i alls tendres
Has provat mai alguna d’aquestes? Si no les has provat, ara és el moment! I si cap et convenç, pots consultar moltes més receptes a la nostra pàgina web.
A més, gairebé tots els ingredients pots trobar-los a l’ecomercat de La Tavella. I recorda! Tots els productes que venem son ecològics i de proximitat... ens encanten!