Per què a La Tavella som ecològics?

La Tavella som productors i comercialitzem directament fruita, verdura, ous i conserves, juntament amb altres productes ecològics, sempre de la màxima proximitat, de temporada i en la gran majoria de casos provinents de l’economia social.

Però, … segurament vulguis saber què és el que ens fa ser ecològics i avui en el Bloc de La Tavella, t’ho expliquem.

  • Estem certificats

La Tavella disposa de dos segells de la Unió Europea que ens garanteixen que els nostres productes són produïts de manera sostenible i respectant el medi ambient. També, aquests es veuen sotmesos a un control anual pels organismes o autoritats de control pertinents per garantir que es resepctin totes les normatives de producció ecològica, sanitaria i de protecció del consumidor.

Si menges ecològic, demana certificació!

  • Respectem als animals i les seves necessitats

Els animals que viuen a La Tavella viuen en condicions de vida dignes, respectant sempre les seves necessitats biològiques i de comportament. Els animals poden pasturar lliurement a l’aire lliure, s’alimenten de pinso ecològic i són tractats d’acord amb les condicions de benestar animal.

  • No apostem per aliments transgènics

El medi ambient és el principal perjudicat per l’ús de transgènics segons molts científics i organitzacions ecologistes. Entre el seu impacte negatiu hi ha la pèrdua de biodiversitat, per destinar grans àrees de cultiu a aquests aliments i l’alteració dels ecosistemes.

Per aquest i altres motius, La Tavella no aposta per aliments modificats genèticament (transgènics).

  • Zero pesticides ni fertilitzants

En cap dels processos de La Tavella utilitzem productes químics com pestícides o fertilitzants. Només es poden aplicar als cultius productes provinents de la mateixa natura.

La Tavella està certificada! Per tant, tots els nostres productes segueixen aquest patró.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *