Pa ecològic al foc de llenya per a tots els gustos

A La Tavella hi trobareu pa ecològic cuit al foc de llenya sense pressa i en silenci per en Sergi el nostre forner de confiança.

Un pa que ja us avancem que si tasteu no podreu parar de menjar i és que es nota la il·lusió, la passió, però sobretot la qualitat dels ingredients i el saber fer del nostre forner. Un pa que us recordarà al pa que menjàveu quan éreu petits, el pa de veritat.

9

A més, a La Tavella hi trobareu una àmplia varietat, des del pa rodó més tradicional a altres propostes molt més innovadores com el pa amb xocolata.

Rodó d’espelta integral eco

Un pa tradicional elaborat amb massa mare d’elaboració pròpia, farina d’espelta integral i farina de sègol, un pa d’escorça cruixent i aspecte rústic que agradarà a tota la família.

Pa de sègol eco

El pa de sègol ecològic és un pa més dens que el pa de blat i amb un gust més intens, característic del sègol. Un pa elaborat 100 % amb farina de sègol ecològica i amb massa mare d’elaboració pròpia.

Pa de fajol eco

El pa de fajol o de blat sarraí és un pa de gust intens i ric en fibra. El nostre pa s’elabora 100% amb farina de fajol ecològica i amb massa mare d’elaboració pròpia.

5

Pa de kamut o de blat del cor eco

El pa de kamut, de blat del cor, i fins i tot anomenat el pa dels faraons és una varietat molt antiga de blat, ric en fibra i de fàcil digestió. És un pa que conté molt poc gluten.

També trobareu a la nostra secció de pa altres formats com:

Mini núvols de blat eco

Un pa ecològic molt esponjós perfecte per fer entrepans o com a pa de sobretaula. Boníssim amb un raig d’oli d’oliva verge extra.

Pa amb xocolata eco

El pa amb xocolata ecològic és un pa perfecte com a berenar. Elaborat amb farina de blat, farina de blat mòlta a la pedra, farina de sègol i massa mare de producció pròpia. Boníssim.

Pa de coca eco

El pa de coca ecològic és un pa amb poca molla i amb una escorça cruixent. És un pa ideal per menjar torrat amb tomàquet i pernil salat o amb pebrot escalivat i anxoves. Deliciós!

També podeu trobar varietats més gurmet com:

Pa de nous eco

El pa de nous ecològic s’elabora amb nous, farina de blat i massa mare de producció pròpia. Amb ell podràs gaudir del pa artesà de tota la vida, cruixent i amb el toc de les nous al seu interior. Gaudireu de valent, n’estem segurs!

Pa d’olives eco

El pa d’olives ecològic és un pa excel·lent com aperitiu o per acompanyar als teus plats. Un pa elaborat amb massa mare de producció pròpia amb el toc de les olives. Molt bo!

– Coneix tots els nostres pans –

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *