Després dels excessos nadalencs sabem el difícil que és tornar a la normalitat i aconseguir complir els bons propòsits d’any nou, la Pilar Benítez de Siéntete Radiante ens proposa un pla per aconseguir-ho en només 8 setmanes i tornar-nos a sentir “radiants”! Consells, receptes, exercici… tot el que necessites per aconseguir uns hàbits saludables en el teu dia a dia!
I per ser seguidor del nostre bloc aconsegueix un 10% de descompte exclusiu en el programa!!! Utilitza el codi: P8Slatavella
– Vull apuntar-me al programa –
A més, a la nostra secció “siéntete radiante” hi trobaràs tots els productes per elaborar els menús del programa.
Per començar a obrir boca us portem una de les receptes de la Pilar:
Crema d’espinacs amb baies de Goji
Què necessitem?
- 500 g d’espinacs frescos
- 1 ceba gran
- 1 branca d’api
- 300 ml de brou de verdures o aigua
- 50-100 ml de nata vegetal de civada
- 1 cullerada de gingebre fresc
- Oli d’oliva Verge Extra
- Un polsim de sal
- Julivert
- 2 cullerades per a postres de baies de Goji (deshidratades) per decorar
Com ho preparem?
- Preparem tots els ingredients, pelem i piquem per separat la ceba, els espinacs i l’api.
- En una olla saltegem lleument durant 1 minut la ceba, l’api i el gingebre amb dues cullerades d’oli. Afegim els espinacs i el brou. I deixem que es cogui durant uns 20 minuts i comprovem que les verdures estiguin tendres.
- Comprovem que les verdures estigui tendres, si és així, afegim un raig de nata de civada, un toc de gingebre acabat de ratllar i sal.
- Ho deixem cuinar a foc mitjà 5 minuts més.
- Amb una batedora, triturem la crema i hi afegim nata de civada al gust fins a aconseguir una textura suau. Rectifiquem de sal i ja ho podem servir calent i col·locant per sobre les baies de Goji i el julivert.