Memòria Social 2017

Volem fer-vos partícips de l’evolució del nostre projecte, ja que sense el vostre suport no tindria sentit, per això avui compartim amb tots vosaltres la nostra memòria social 2017.

Quan avui en dia l’individu exerceix la seva decisió de compra, en realitat està escollint una forma de vida, una forma de societat i està plantant les bases per una economia futura. Per tant, mil gràcies per escollir el nostre servei, ja que amb el vostre consum esteu ajudant a tenir un món més sostenible tant socialment com ambientalment.

Persones

Aquest any 2017 hem tancat l’exercici amb un total de 22.185 comandes, cosa que equival a un increment del 12% respecte de l’exercici anterior. Aquest increment amb el volum de comandes, ens ha permès incorporar una persona amb discapacitat intel·lectual a la línia de muntatge de comandes. Actualment el 43% de la nostra plantilla està format per persones amb algun tipus de discapacitat.

També, hem incorporat un cap de magatzem per gestionar de forma més eficient tot el gènere que passa per les nostres instal·lacions, fet que ens ha permès ser més eficients en el control i la qualitat del producte i ser més àgils en el nostre funcionament intern.

Servei

Hem reduït els nostres terminis d’entrega, presentant el gener del 2017 el nostre servei d’entrega en 24 hores. Sabem que és molt important pels nostres clients disposar de les seves comandes en terminis més curts i estem treballant per seguir millorant. Sempre tenint en compte la dificultat que comporta treballar amb producte ecològic i de proximitat.

Producte

La vostra confiança ens ha permès teixir una xarxa de productors locals sòlida amb producte de temporada directa del camp a les comandes, ajudant així a mantenir camps actius i la viabilitat de projectes ecològics.

A més, hem incorporat nous productors a la llista de col·laboradors, fet que es tradueix amb més oferta de producte fresc, sempre mantenint la nostra filosofia de producte ecològic certificat, de proximitat i producte social.

Organic Extra Virgin Olive Oil • Olio Extra Vergine di Oliva Biologico • Biologische Extra Vergine Olijfolie    Resultat d'imatges de etiqueta certificació ecològica

  • El 82% del producte fresc gestionat aquest any ha sigut de proximitat, complint un dels nostres objectius prioritaris.

De la mateixa manera, hem incrementat el nostre catàleg de producte sec elaborat, arribant a una gama de més de 600 productes amb la mateixa filosofia que el producte fresc.

Comunicació

Hem creat el nostre nou bloc, on publiquem notícies que poden ser d’interès per a tots vosaltres i que fomenten usos més sostenibles dels nostres recursos i hàbits més saludables.

Social

Gràcies a l’evolució tant social com laboral, així com, gràcies a la Fundació Viver de Bell-lloc, embrió del nostre projecte, s’ha aconseguit que dues persones del nostre equip, que fins ara vivien en una llar-residència, visquin actualment de manera independent en dos pisos tutelats.

Una de les nostres noves col·laboracions és amb la Fundació Arrels de Barcelona, donant utilitat a tot el producte sobrant en menjadors socials de la fundació.

A més, en aquesta línia, aquest 2018 hem incorporat un nou proveïdor d’aigua embotellada, que treballa en un projecte social amb la missió de portar aquest apreciat element a tots aquells pobles que no hi tenen accés. El projecte es diu Auara, l’aigua amb valors.

 

Gràcies pel vostre suport al nostre projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *