La carbassa. Beneficis i propietats

Amb l’arribada de la tardor arriben verdures de temporada com la carbassa, una hortalissa dolça excel·lent que ens aporta aigua i que és rica en vitamines i minerals. A més, de tenir grans beneficis per a la nostra salut!

Què ens aporta?

  • Conté un 90% d’aigua
  • Molt poques calories
  • Molta fibra
  • Beta-carotens
  • Vitamines A i C entre d’altres
  • Minerals com el magnesi, el calci, el potassi o el ferro

Principals beneficis i propietats

  • Ajuda a regular el sucre a la sang
  • Ajuda a prevenir el càncer
  • Diürètica i depurativa
  • Ajuda a reforçar el sistema immunològic
  • Millora la nostra salut ocular
  • Millora ungles, cabells, pell, mucoses, ossos i dents
  • Ajuda l’estómac a protegir-se de l’excés d’acidesa
  • Ajuden a eliminar els paràsits intestinals. Tot i que les pipes de carbassa són més efectives.

Us animem a incorporar la carbassa a la vostra dieta sobretot els mesos de tardor i hivern i a beneficiar-vos de totes les seves propietats. A la cuina ens ofereix moltes possibilitats, la podem fer com a crema, coure-la al forn amb altres verdures o afegir-la a una quiche, un risotto o a qualsevol plat com a acompanyament. Cal aprofitar la temporada i gaudir de tots els seus beneficis!

Recorda que trobaràs aquesta i moltes més fruites i verdures de temporada al nostre ECOMERCAT!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *