Esmorzars saludables per a Tech Barcelona

La Tavella fa un temps que oferim esmorzars saludables per a empreses compromeses amb l’alimentació saludable pels seus equips.

Alguna vegada ja us hem comentat quant d’important és adquirir hàbits saludables dins el nostre entorn de treball.

L’experiència de Tech Barcelona

Avui et portem el testimoni de la M´`ònca Manrique, office manager de Tech Barcelona. Aquesta associació privada sense ànim de lucre treballa per fer de Barcelona un referent mundial dins el panorama tecnològic i digital.

La Mònica ens explica per què van decidir introduir els esmorzars saludables de La Tavella: “La Raquel ens va contactar i ens va explicar el projecte inclusiu i el què suposa com a RSC. Mai abans ho havíem provat i ho vam parlar en equip. I ens vam dir, per què no? Fem-ho!

I continua explicant: “portem 4 mesos i la gent està contenta. Tothom ja sap que els dimarts arriba la cistella!. S’ha creat una cultura de l’esmorzar, que ens arriba a les 10h.

Beneficis de rebre fruita de temporada a la feina

“Tenir disponible la fruita és molt valuós. T’evita “picar” coses que no són tan nutritives. Ens ajuda a ser conscients d’una alimentació més saludable.”

El que més els hi agrada és: “la puntualitat, ens podem oblidar de tot!. El servei al client també ens encanta, és constant, proper, directe i atent.”

En quant el producte, ens comenta: “L’espectativa de producte que ens arriba és la desitjada. Hi ha varietat i és un producte saborós. Estem molt contents!”

La Mónica ens explica què ha representat per tot l’equip rebre la cistella de fruita de temporada a les seves oficines: “És la primera vegada que ho fèiem. I la gent està molt contenta de que els “consentim” d’aquesta manera. Se senten cuidats i valorats.”

Un plaer xerrar amb tu Mònica! I moltíssimes gràcies a tot l’equip de Tech Barcelona per la vostra confiança.

A tu també t’agradaria “consentir” els teus equips i oferir-lis la millor fruita de temporada i de proximitat a tan sols un pas de la seva taula de feina?

Contacta amb la Raquel, la responsable d’empreses de La Tavella i surt de dubtes a: raquel.barbero@latavella.cat o bé directament al seu mòbil 637 215 247.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *