5 hàbits saludables pel nostre dia a dia a l’oficina

Hores davant de l’ordinador i en una oficina és el dia a dia de la majoria de treballadors, podem però adaptar hàbits saludables i millorar la nostra salut laboral.

1. Menjar sa i beure aigua

Cal esmorzar, menjar fruita o fruits secs a mig matí i a mitja tarda. També podem optar per cereals, iogurts… per tal d’obtenir energia. Així com, cal que ens hidratem per poder oferir el 100% del nostre rendiment.

2. Descansar la vista

Si treballem amb una pantalla d’ordinador al davant, és important descansar la visió, mirant per exemple per una finestra regularment.

3. Moure’ns

També és molt important moure’ns, si tenim un company a prop, el podem anar a veure en comptes d’enviar-li un mail, podem pujar per les escales i incorporar alguna activitat física el nostre dia dia fora de l’horari laboral.

4. Temps per tot

És important fixar-nos uns horaris i respectar-los. Cal treballar, però també per descansar i desconnectar; ja que sinó disminuirà el nostre rendiment i la nostra motivació.

5. Organitzar-nos bé

Una bona organització ens ajuda a gestionar millor el nostre temps, a programar la nostra jornada amb antelació i en conseqüència a disminuir els nostres nivells d’estrès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *