En Biel | Equip La Tavella

Avui coneixem de ben a prop en Biel, treballador de La Tavella.

En Biel forma part de l’equip de persones de la zona de l’obrador. Allà, és on es preparen totes les comandes que arriben a les vostres cases i empreses.

Es rep el producte, es pesa, s’organitza i després es va repartint a cistelles preparades i degudament etiquetades per tal que no falti ni hi sobri res.

Preparar cistelles ecològiques de La Tavella, part de la seva tasca

En Biel ens explica: “A La Tavella estic a la zona de manipulació: faig pesades, preparo cistelles, poso els productes dins les cistelles i les tanco. Tant de producte fresc com de producte sec.”

Quan vas començar a La Tavella?

Fa uns sis mesos. Amb Viver de Bell-lloc hi porto des de 2017. Havia estat a jardineria i a manipulació d’ous. Aquí, la Lourdes em va ensenyar tot el que sé, tot i que ja ho feia quan estava en pràctiques.

Què és el que més t’agrada de la feina que fas?

El que més m’agrada és fer les pesades, em passa el temps volant! M’agrada treballar tots els productes. Fer les pesades és una tasca senzilla, però les cistelles que porten massa producte a vegades costa i has d’estar molt més concentrat.

I el que menys?

L’alvocat, perquè és un producte que costa molt de fer en les pesades, perquè no dona mai el pes exacte. També em passa amb l’aranja.

I continua “Des que treballo aquí he guanyat en agilitat, fins i tot fent les tasques de la casa. Amb el Carlos en riem i ens divertim, m’agrada treballar en equip!

Si haguessis de definir La Tavella en una paraula…

Satisfacció, treball, companys.

Moltes g`ràcies Biel per obrir-nos el teu cor, ets un gran company i ens encanta formar equip amb tu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *