Els nostres productors: Can Garriga del Vallès Oriental

Incorporem brous, cremes, salses i patés de Can Garriga! Una empresa familiar de l’Ametlla del Vallès amb una llarga tradició en l’elaboració d’aliments. Els seus productes són de la màxima qualitat, elaborats amb productes frescos, de temporada, ecològics certificats i sense conservants.

Com molt bé expliquen són la tercera generació d’una família amb una llarga tradició en l’elaboració d’aliments. L’avi Esteve va començar amb una petita pastisseria que el seu fill va millorar i ampliar amb l’elaboració d’altres productes alimentaris. Els néts de l’Esteve han mantingut aquesta tradició amb l’exigència d’elaborar productes de gran qualitat. Mantenint els processos artesanals d’elaboració i com sempre amb ingredients de proximitat.

Compren a petits productors de la zona per tal de preservar la temporalitat i la qualitat dels ingredients. Utilitzen productes frescos d’agricultura ecològica certificada. Amb ells elaboren receptes tradicionals sense conservants mantenint els processos artesanals d’elaboració, rentant i tallant a mà els ingredients del productors de la zona, que cuinen lentament per aconseguir un sabor 100% casolà. Elaboren cremes, brous, salses i patés, cuinats a poc a poc com s’ha fet tota la vida. I això fa que el resultat i el gust siguin realment excepcionals!

Ja podeu trobar tots els seus productes al nostre ecomercat!

Mmm… boníssims!

La Tavella amb els productors locals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *