Cinc fruites ecològiques bàsiques per l’estiu!

Arriba l’estiu i amb ell la natura ens ofereix una gran varietat de fruites que ens ajudaran a hidratar-nos i a tenir cura de la nostra pell! Avui us portem un recull de les fruites eco que no poden faltar a casa aquest estiu! Afegeix-les a la teva cistella!

El préssec eco

El préssec és una fruita rica en betacarotens, pigment que ens ajuda a protegir la pell. Ens aporta aigua, fibra i antioxidants naturals, a més, de vitamines A, B1, B2 i C. Aquesta fruita també ens ajuda a estimular el sistema immunològic i a prevenir malalties com el càncer.

L’albercoc eco

L’albercoc ens aporta calci, potassi, magnesi i antioxidants, a més de vitamines. Una fruita perfecte pels nens, ja que ajuda al creixement ossi. També té un gran poder laxant i és perfecte contra la hipertensió.  

La pruna Mirabolà eco

La pruna és rica en vitamines, entre les quals destaca la vitamina E, amb un gran poder antioxidant, la vitamina A i C. També té una alta concentració de minerals com el potassi, el calci, el ferro i el magnesi. A més, ens ajuda a millorar el transit intestinal pel seu alt contingut en fibra.

Síndria eco

La síndria és una de les fruites que més ens hidraten a l’estiu, i és que entre el 90 i el 95% del seu contingut és aigua. A més, també ens aporta vitamines, minerals i antioxidants naturals.

Meló eco

El meló destaca pel seu alt contingut en vitamina E i això fa que sigui una fruita que ens ajuda a protegir-nos contra el càncer de pulmó, de mama i de pròstata. El seu alt contingut en aigua ens permet mantenir-nos hidrats, afavorint l’eliminació de líquids.

Recorda que pots trobar aquestes i moltes més fruites ecològiques i de temporada a www.latavella.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *