Celebra el Dia Mundial de l’Aigua a La Tavella

El nostre pròxim Diumenge en Família a La Tavella formarà part dels actes organitzats amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, promovent l’estalvi i ús eficient d’aquest recurs.

L’Agencia Catalana de l’Aigua ha promogut diverses activitats que es duran a terme des de diferents entitats de Catalunya, des del mes de març fins a mitjans d’abril. L’objectiu d’aquestes accions és conscienciar sobre l’ús sostenible de l’aigua, de fet, aquest any els eixos temàtics són: l’aigua i la sequera, i l’estalvi i ús eficient del recurs.

Des del nostre Parc d’Activitats hem organitzat un Diumenge en família que estarà relacionat amb l’estalvi d’aquest preuat recurs. L’11 de març farem una visita guiada a la finca de La Tavella, on aprendrem com es treballa en un hort ecològic i a l’hivernacle, també visitarem les someres catalanes i les gallines ponedores ecològiques. Finalment, acabarem la jornada amb un taller infantil, on farem un hortet urbà amb sistema de reg per degoteig. La millor manera d’aprendre a estalviar aigua en família!

Banner_taller_Març_'18

Reserveu les teves entrades aquí!

 

Foto de Markus Spiske – Unsplash

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *