Apostar pel consum local

La globalització ha fet que tinguem al nostre abast productes de l’altra punta del món. Avui reflexionem sobre la importància de consumir productes locals i tots els beneficis que això suposa.

Quan escollim un producte de proximitat estem fent molt més que això! I és que quan comprem local no només repercutim positivament en el nostre benestar, sinó també amb la sostenibilitat del planeta.

Els productes de proximitat són aquells que es produeixen en l’entorn més proper al consumidor final. Apostant per aquests productes, fomentem l’economia local, reduïm la despesa energètica i la petjada de carboni que suposa el seu transport. I no només això sinó que també ajudem a generar menys residus, si va directe el client final, els embalatges sempre seran menys que si han de travessar mig món.

Per altra banda, el consum de productes de proximitat en brinda l’oportunitat de consumir fruites i verdures més fresques, en el seu punt òptim de maduració, amb més gust, i per tant en el millor moment a nivell nutricional pel seu consum.

A La Tavella sempre hem apostat per aquest tipus de consum, i per això, setmana rere setmana, oferim sempre productes de la màxima proximitat directa dels nostres productors de confiança, fruites i verdures que ajuden a millorar el medi ambient, a tirar endavant projectes ecològics locals i a oferir-vos fruites i verdures en el punt més òptim.

Aposta pel consum local, aposta per La Tavella!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *