Si consumim carn que sigui ecològica

Cada vegada som més, els que conscients de la importància de la procedència del producte que consumim, volem un producte de la màxima qualitat i amb el mínim impacte mediambiental. I on ho trobem això? Doncs sense cap mena de dubte en la carn amb certificació ecològica.

La certificació ecològica del CCPAE, Consell Català de Producció Agrària Ecològica, garanteix que els productes han estat produïts o elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que han estat controlats en tot el seu procés de producció, elaboració, envasat i comercialització.

En el cas de la producció animal se certifica que:


Els productes animals ecològics són productes que provenen d’una ramaderia que proporciona unes condicions de vida dignes al bestiar i als ramats, amb respecte per les seves necessitats biològiques i de comportament.


L’alimentació d’aquest bestiar es realitza amb productes ecològics.


Els animals herbívors tenen accés a pastures, i les aus i els porcs, a patis.


Els allotjaments dels animals tenen una superfície mínima i permeten l’entrada d’abundant llum natural i estan perfectament ventilats.

La sanitat es basa en la selecció de races adequades, bones pràctiques zootècniques, densitat adequada i alimentació d’alta qualitat. Els antibiòtics com a tractament preventiu no estan autoritzats.

A La Tavella trobareu carn de porc, vedella, poltre i pollastre tots amb certificació ecològica i de granges catalanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *