Xerrades saludables a l’oficina

Són moltes les persones que cada vegada són més conscients de la importància de seguir una dieta equilibrada i unes pautes diàries correctes a l’oficina, que ens ajudin a millorar la nostra qualitat de vida i la nostra salut en l’entorn laboral.

Avui us presentem un nou servei que pretén complir un dels nostres objectius: Millorar i potenciar els hàbits saludables en les empreses per mitjà de l’alimentació i la consciència social.

A partir d’ara podem venir a la teva empresa i fer xerrades nutricionals que ajudin a donar unes pautes per millorar la salut dels treballadors.

Actualment tenim a la disposició de les empreses tres tipus de xerrades, encara que ens podem adaptar a les teves necessitats:

Alimentació saludable

On coneixerem les bases de l’alimentació saludable des del vessant teòric i pràctic per poder-ho aplicar en el dia a dia.

Durada: 1 h 30 min

Xerrada per 30 persones

Alimentació en el treball

Moltes vegades els horaris laborals ens obliguen a menjar fora de casa, ja sigui de tupper o en restaurants, aconseguir una alimentació saludable en l’entorn laboral actual és possible si ens planifiquem els menjars i sabem què podem triar; amb aquesta xerrada et donarem les pautes per aconseguir-ho

Durada: 1 h 30 min

Xerrada per 30 persones

Planificació de menús

Si et preocupa l’alimentació i et costa equilibrar els menús de l’escola, la feina i els propis de casa, en aquesta xerrada t’ajudarem a crear i planificar menús familiars. Aprendràs a gestionar, tenir més recursos a la cuina i a planificar menús equilibrats.

Durada: 1 h 30 min

Xerrada per 30 persones

Si tu també vols fomentar els bons hàbits dins de la teva empresa, demana informació sense compromís a comunicacio@latavella.cat o al 93 189 04 30.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *