Som de confiança, estem certificats!

Cada vegada veiem i sentim més la paraula ecològic, orgànic, bio, biològic, eco… tots són sinònims, però cal comprovar que darrere d’aquests termes hi ha una certificació real que acredita que aquells productes s’han cultivat, elaborat, envasat, etiquetat i comercialitzat segons unes normes de producció estrictes amb l’objectiu de respectar el medi ambient i el benestar animal, i que les tècniques utilitzades mantenen el màxim les propietats naturals de les matèries primeres.

En el nostre cas, tan nosaltres com tots els nostres productes estem certificats i així ho avala la inspecció que anualment ens fa el Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE) i que podeu consultar aquí.

Com podem reconèixer un producte ecològic?

Aquest tipus de productes sempre vindran identificats amb el segell de la Unió Europea, fàcil de reconèixer en els productes envasats, però que també podeu trobar en els productes a granel i la fruita i verdura de les nostres cistelles, en el nostre cas el trobareu a l’albarà que us posem de la vostra comanda i a la nostra pàgina web.

A més, del segell de la Unió Europea hi trobareu el de la comunitat autònoma on s’ha produït, en el cas de Catalunya hi trobareu aquest:

Què ens garanteix la certificació?

  • Que són produïts de manera sostenible i respectant el medi ambient.
  • Que es passa un control anual pels organismes o autoritats de control pertinents per garantir que es respectin totes les normatives de producció ecològica, sanitària i de protecció del consumidor.
  • Que els animals viuen en condicions de vida dignes, respectant les seves necessitats biològiques i de comportament. Els animals poden pasturar lliurement a l’aire lliure, s’alimenten de pinso ecològic i són tractats d’acord amb les condicions de benestar animal.
  • Que no s’utilitzen aliments modificats genèticament (transgènics).
  • Que no s’utilitzen productes químics com pesticides o fertilitzants. Només es poden aplicar als cultius productes provinents de la mateixa natura.

I el més important, que estàs apostant per la teva salut i per un entorn més sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *