Quines verdures s’han de menjar a la primavera?

En mig de la primavera, avui, volem repassar amb tu les verdures de temporada que ens ofereix aquesta estació de l’any.

Amb la primavera arriba el bon temps i amb ella deixem enrere les coccions llargues per donar pas als crus i els saltejats. Cremes de verdura tèbies, amanides, saltejats, etc. són alguns dels plats que podem fer amb els aliments que ens ofereix aquesta època.

Què ens ofereix la primavera?

Doncs podriem dir que la primavera és verda! I es que ens ofereix verdures molt bones, molt sanes i molt verdes! Verdures tan bones com:

Les bledes

Les bledes són riques en fibra i tenen efecte alcalinitzant, ens ajuden a no perdre minerals i a millorar problemes de la pell.

Els porros

Els porros ens aporten aigua, fibra i àcid fòlic. És una verdura molt bona i indicada per combatre l’estrenyiment pel seu efecte laxant suau.

El fonoll

El fonoll ens ajuda a millorar la salut de la nostra vista. Conté vitamina B3 i provitamina A, totes dues antioxidants. A més, és ric en potassi, necessari per transmetre i generar l’impuls nerviós i l’activitat muscular normal.

Els espàrrecs verds

Els espàrrecs verds són una bona font de vitamines antioxidants, d’àcid fòlic i de niacina. A més, també ens aporta minerals com el potassi i el sofre.

La mongeta tendra

La mongeta tendra ens aporta fibra, vitamines i minerals com el calci, el magnesi i el potassi.

 

Recorda que a latavella.cat trobaràs aquests i molts més productes de temporada!

2 Comments Add yours

  1. Antonia Alcaraz ( de Remare) ha dit:

    Sois un COLECTIVO escelente
    Buestros productos inmejorables
    E tenido El placer de visitarles
    Y pasar un dia en dun funciona
    En grupo
    Acompañando
    A la Doctora
    Annamaria Cusco

    1. latavella ha dit:

      Muchas gracias por tus palabras Antonia! Nuestra casa es vuestra casa! Gracias por la visita!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *