openTrends, una empresa saludable i compromesa

L’empresa d’enginyeria i software, openTrends és client de les nostres cistelles ecològiques La Tavella; avui la seva Cap de l’Àrea de Persones, Meidy Hernández, ens explica la seva experiència com a client en aquesta entrevista.

 • Per què definiríeu la vostra empresa com a saludable?
  A openTrends som una empresa saludable, es nota en el menjar que porta la gent de casa seva a l’oficina o l’ús, cada cop més generalitzat, de la bicicleta per venir a la feina. També fomentem activitats conjuntes que promoguin l’esport entre els treballadors, és una iniciativa necessària en una jornada laboral en la que passem la majoria d’hores asseguts.
 • Des de quan sou clients nostres?
  Som clients vostres des de l’any 2015.
 • Per què ens heu escollit com a proveïdors?
  Us vam escollir perquè la fruita que veneu és ecològica i de qualitat i des d’openTrends promovem el creixement personal i la inclusió laboral de persones en risc d’exclusió social, el col·lectiu amb el que treballeu vosaltres.
 • Quin tipus de productes ens compreu i amb quina periodicitat?
  Us comprem fruita ecològica per consumir a l’oficina, fem dues comandes a la setmana per a un total de 200 treballadors.
 • Quina opinió té el vostre equip sobre els nostres productes i sobre el nostre servei?
  La valoració que fan els nostres treballadors sobre els vostres productes i el vostre servei és excel·lent, de fet, els dies de repartiment de les cistelles es converteixen en anades i tornades per agafar fruita, repartida per les diferents seccions de la companyia. Hi ha molt bona acceptació i a diari es veuen peces de fruita a sobre de la taula dels treballadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *