On van els diners que pagues pels teus aliments a La Tavella?

T’has preguntat mai què passa amb els diners que pagues pel que menges? On van a parar? Avui t’expliquem on va cada cèntim i per què l’utilitzem a La Tavella.

54% va als productors

Ens assegurem d’aconseguir un preu just per a tothom. Un preu equilibrat que permeti als nostres cistellaires obtenir fruites i verdures eco de la màxima proximitat però també un preu just que permeti als nostres productors tirar endavant als seus projectes ecològics locals.

23% va a l’equip

El nostre equip, el qual està format per un 42 % de persones amb discapacitat, és una part molt important del nostre projecte i la nostra raó de ser. Ens agrada pensar que gràcies al teu suport contribuim a fer d’aquest món un lloc socialment més just.

13% va a l’equip de transport

Tenim un equip propi de transportistes que fan el repartiment de les nostres cistelles optimitzant els recorreguts. A més, estem contents d’anunciar-te que hem començat a repartir les nostres cistelles ecològiques amb bicicleta pel centre de Barcelona.

4% va pels embalatges

Apostem pel residu zero. I per aquest motiu utilitzem el mínim d’envasos, només els estrictament necessaris perquè us arribin les fruites i verdures en la millor de les condicions. Tots els nostres embalatges són 100% reciclables, com les caixes de cartró, les quals per raons legals no es poden reutilitzar per ús alimentari, o envasos biodegradables per aquells productes més delicats.

4% va per assegurar la millora contínua

A La Tavella mai es reparteixen beneficis. Tot el que guanyem ho invertim a millorar processos i a la creació de llocs de treball estables per persones amb discapacitat.

2% va pels subministres

L’energia també s’emporta una petita part del pastís. Seguint però amb la nostra filosofia de tenir el mínim d’impacte en aquest planeta, l’energia que consumim prové de fonts 100% renovables.

2 Comments Add yours

  1. Maria Eulalia ha dit:

    Feu una tasca magnífica i els productes són de primera qualitat!

    1. latavella ha dit:

      Moltes gràcies Maria Eulàlia!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *