Montse Bradford, nova col·laboradora de La Tavella

Tenim el plaer de presentar-vos a la Montse Bradford, nova col·laboradora de La Tavella.

Barcelonesa de naixement. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a pionera en el camp de l’Alimentació Natural i Energètica i de la Salut Integral per tot Europa. Escriptora de nou llibres publicats sobre alimentació i salut; terapeuta de l’art de la curació vibracional i psicologia transpersonal.

Montse Bradford

La Montse és una entusiasta de la innovació, ha sabut complementar els seus coneixements per oferir seminaris únics, amb poder d’acte-transformació i canvi personal. Guardonada per la Fundació José Navarro, amb el PREMI VERD 2008 per la seva obra i treball a favor de l’alimentació responsable i desenvolupament sostenible.

Fundadora de l’escola d’Alimentació Natural i Energètica de Montse Bradford a Barcelona on imparteix cursos de formació pràctics i teòrics en presencial i a distància. De fet aquest mes de febrer, comencen nous cursos en cap de setmana, matinal o tarda express. Demana informació a: info@montsebradford.es

 

Avui us avancem una de les seves delicioses receptes:

Brou amb cigrons i seità

CALDO CON GARBANZOS Y SEITAN.JPG

Què necessitem?

  • 2 porros tallats fins
  • 2 penques d’api
  • Un tros de carabassa (tot tallat petit)
  • 2 tires d’alga kombu
  • Alfàbrega seca
  • ½ paquet de seità tallat a tires fines
  • sal marina
  • oli d’oliva
  • 1 ½ cullerada sopera de mugi miso
  • cibulet tallat fi

Com ho preparem?

  1. Rentar els cigrons i col·locar-los en l’olla de pressió amb l’alga kombu. Cobrir-los totalment d’aigua fresca i portar-los a ebullició sense tapa. Retirar totes les pells soltes de la superfície. Tapar i coure a pressió durant 1 hora i mitja. Si al cap d’aquest temps, estan tendres i cremosos, apagar el foc. Si estiguessin durs, cuinar de nou.
  2. En una cassola gran saltejar els porros amb 2 cullerades soperes d’oli i un polsim de sal marina, durant 7-10 minuts, sense tapa i a foc mitjà.
  3. S’afegeixen la resta de les verdures, els cigrons cuits, alfàbrega seca i aigua que cobreixi el volum de les verdures. Tapar, portar a ebullició i coure a foc mitjà/ baix durant 10 minuts.
  4. Condimentar el brou amb el miso.
  5. Fer el seitan a la planxa i afegir-ho a la sopa.

Bon profit!

Una recepta de montsebradford.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *