Tenim el plaer de presentar-vos a la Montse Bradford, nova col·laboradora de La Tavella.
Barcelonesa de naixement. Ha desenvolupat la seva carrera professional com a pionera en el camp de l’Alimentació Natural i Energètica i de la Salut Integral per tot Europa. Escriptora de nou llibres publicats sobre alimentació i salut; terapeuta de l’art de la curació vibracional i psicologia transpersonal.
La Montse és una entusiasta de la innovació, ha sabut complementar els seus coneixements per oferir seminaris únics, amb poder d’acte-transformació i canvi personal. Guardonada per la Fundació José Navarro, amb el PREMI VERD 2008 per la seva obra i treball a favor de l’alimentació responsable i desenvolupament sostenible.
Fundadora de l’escola d’Alimentació Natural i Energètica de Montse Bradford a Barcelona on imparteix cursos de formació pràctics i teòrics en presencial i a distància. De fet aquest mes de febrer, comencen nous cursos en cap de setmana, matinal o tarda express. Demana informació a: info@montsebradford.es
Avui us avancem una de les seves delicioses receptes:
Brou amb cigrons i seità
Què necessitem?
- 2 porros tallats fins
- 2 penques d’api
- Un tros de carabassa (tot tallat petit)
- 2 tires d’alga kombu
- Alfàbrega seca
- ½ paquet de seità tallat a tires fines
- sal marina
- oli d’oliva
- 1 ½ cullerada sopera de mugi miso
- cibulet tallat fi
Com ho preparem?
- Rentar els cigrons i col·locar-los en l’olla de pressió amb l’alga kombu. Cobrir-los totalment d’aigua fresca i portar-los a ebullició sense tapa. Retirar totes les pells soltes de la superfície. Tapar i coure a pressió durant 1 hora i mitja. Si al cap d’aquest temps, estan tendres i cremosos, apagar el foc. Si estiguessin durs, cuinar de nou.
- En una cassola gran saltejar els porros amb 2 cullerades soperes d’oli i un polsim de sal marina, durant 7-10 minuts, sense tapa i a foc mitjà.
- S’afegeixen la resta de les verdures, els cigrons cuits, alfàbrega seca i aigua que cobreixi el volum de les verdures. Tapar, portar a ebullició i coure a foc mitjà/ baix durant 10 minuts.
- Condimentar el brou amb el miso.
- Fer el seitan a la planxa i afegir-ho a la sopa.
Bon profit!
Una recepta de montsebradford.es