L’Alexandra | Equip La Tavella

Sabies que les empreses parlen? Si, i ho fan a través de les estratègies de comunicació. L’Alexandra és l’encarregada de la Comunicació i el Màrqueting de La Tavella, i avui parlem amb ella per a conèixer-la millor i la seva tasca. Som-hi!

Com vas començar a treballar a La Tavella? 

Soc de Cardedeu i coneixia La Tavella i la Fundació Viver de Bell-lloc. Aquí són projectes molt importants i estimats.

Feia temps que em rondava entrar a formar part d’alguna organització que treballés des de el vessant social. I just va aparèixer aquesta oportunitat i m’hi vaig llençar de cap!

Quina tasca fas a La Tavella?
La missió principal és aconseguir que el missatge de La Tavella, els seus valors, la marca, etc. arribin de la manera més clara i precisa possible cap a les persones a qui podem ajudar i servir. Tot això a través dels nombrosos canals dels quals disposem: xarxes, email, continguts al blog, esdeveniments, col·laboracions, etc.

Què t’ha aportat personalment aquesta feina?
M’ha aportat moltíssimes coses! Cada dia agraeixo poder dedicar el meu temps a una iniciativa tan necessària, és una gran responsabilitat posar veu i paraules a un projecte que aporta tant a tantíssimes persones.

Què és el que més valores del projecte de La Tavella?
Valoro que visibilitzi les dificultats que es troben les persones amb disCapacitat a l’hora de poder obrir-se al món laboral. Valoro que totes les persones que hi formen part posem la nostra experiència, talents i il·lusió al servei d’una causa que va més enllà de servir fantàstiques cistelles ecològiques de primeríssima qualitat.

Què és el que més t’agrada de la tasca que realitzes?
M’agrada molt escriure i m’encanta jugar amb les paraules i els missatges per mirar de fer-los tan humans com sigui possible, no som màquines i hem de poder ser molt properes!

Anècdotes, vivències, etc.
Un dels meus moments preferits és pujar amb la meva bicicleta incansable cap a La Tavella: els camps i el sol de bon matí llueixen de manera espectacular i cada dia s’hi observa una estampa diferent.

També m’agrada compartir moments amb els companys, amb els riures i les complicitats del dia a dia.

Si haguessis de definir La Tavella amb una paraula quina seria?
Com diu un dels lemes de la Fundació Viver de Bell-lloc, una de les 2 entitats impulsores del projecte… som #CapacesDeMOLT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *