Fruites de tardor

Avui us volem parlar de 3 fruites de temporada que ens aporten grans beneficis per a la salut i que poden ser una bona opció per picar entre hores a la feina d’una manera saludable. Us parlem de la pera, la poma i la mandarina.

La pera

La pera és una fruita rica en nutrients, ens aporta molta aigua i poques calories. A més, conté fibra soluble, vitamines com la A o la C i minerals com el magnesi o el potassi.

Els principals beneficis d’aquesta apetitosa fruita són que ens ajuda a millorar el trànsit intestinal; té efecte antienvelliment, sobretot si ens mengem la pera amb la pela; ens ajuda a estar hidratats, per la seva aportació d’aigua; i ajuda a reduir el colesterol i el risc cardiovascular.

La poma

La poma és una fruita rica en vitamina C, potassi i pectina. És una fruita dolça que ens hidrata i ens sacia, i per tant, és perfecte per picar entre hores.

Els principals beneficis d’aquesta deliciosa fruita són que ens ajuda a millorar el trànsit intestinal, redueix els nivells de colesterol, ajuda a eliminar metalls pesants, té propietats antioxidants i anticancerígenes, i ens ajuda a equilibrar el sucre en sang.

La mandarina

La mandarina és una fruita sobretot rica en vitamina C. També ens aporta aigua i una gran quantitat de vitamines i minerals que la fan perfecte per una dieta saludable.

Els principals beneficis d’aquesta fruita són que reforcen el nostre sistema immunològic, millora l’absorció del ferro, fonamental en els casos d’anèmia,  ens ajuda a regular el trànsit intestinal, millorar la salut cardiovascular, i gràcies a la vitamina A, ens ajuda a enfortir cabells i ungles i a mantenir una bona visió.

 

Recordeu que és molt important consumir fruites que continguin vitamina C, ja que és una vitamina que el nostre organisme no pot emmagatzemar, i per tant, cal ingerir-la diàriament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *