Els nostres productors: la Iolanda i en Lluís del Vallès Oriental

La Iolanda i en Lluís van tenir clar des del principi que si iniciaven un projecte seria apostant pel producte ecològic. Tots dos venien de mons molt diferents, però buscaven un canvi de vida. Així doncs, farà uns cinc anys van començar a treballar elaborant pa ecològic i farà uns mesos van iniciar el seu propi projecte, evidentment en ecològic. Ells ja eren vegetarians i tenien clar que volien apostar-hi.

En Lluís sempre l’havia fascinat el tema de la massa i la farina, així que de mica en mica es van anar introduint en el món del pa i així és com van començar el seu projecte.

Al seu obrador, situat a Sant Celoni, és on elaboren cada nit tots i cada un dels pans i productes que podeu trobar a secció de pa de La Tavella. “L’elaboració és totalment artesanal, tots els nostres pans passen per les mans d’en Lluís” ens comenta la Iolanda. Treballen amb tota classe de farina ecològica: blat, blat integral, kamut, kamut integral, espelta integral, fajol…

L’elaboren el pa com s’ha fet tota la vida, amb ingredients de qualitat (aigua, farina i sal) i sense cap tipus d’additiu o conservant i per això té aquest gust que ens recorda al pa de tota la vida.

La Iolanda i en Lluís tenen clar que el sector ecològic va a l’alça, ja que com ens comenten “cada vegada la gent té més sensibilitat cap al que és ecològic”.

Destaquen que col·laborar amb La Tavella “és un punt més afegit, col·laborar amb aquest tipus de projecte social suma més encara”
Com molt bé ens expliquen i transmeten “som uns enamorats i apassionats de la nostra feina”, els encanta poder elaborar un pa amb ingredients ecològics i de primera qualitat i posar-lo a l’abast de tothom.

Si teniu ganes de tastar el seu pa, recordeu que el trobareu a la secció de pa de La Tavella

La Tavella amb els productors locals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *