![](http://bloc.latavella.cat/wp-content/uploads/2021/04/Sant-Antoni-de-Vilamajor-300x300-1.png)
Aquesta setmana incorporem el formatge semicurat de vaca ecològic d’en Jordi. En Jordi ha viscut i treballat tota la vida a la masia de la família, la qual porta més de cinc generacions treballant la mateixa terra a Sant Antoni de Vilamajor, al costat de Cardedeu. Als anys seixanta van començar amb 30 vaques lleteres i mica en mica en van anar incorporant fins que a partir del 1985 van començar a elaborar productes derivats de la llet de les seves vaques en el seu petit obrador.
![](http://bloc.latavella.cat/wp-content/uploads/2021/09/Montse-i-Jordi.jpg)
Arran de la pandèmia, un dels seus veïns i amic que comercialitzava la llet ecològica de les seves vaques es va trobar davant d’una davallada important de demanda a causa del tancament de bars, restaurants i hotels. Tenia un excedent important de llet que aprofitant el coneixement i l’obrador d’en Jordi van decidir donar-li sortida elaborant un nou formatge 100% ecològic de vaca, evitant així que es perdés tota aquesta llet.
![](http://bloc.latavella.cat/wp-content/uploads/2021/09/WhatsApp-Image-2021-09-22-at-12.13.06-1-909x1024.jpeg)
Així va ser com el formatge que avui podeu trobar al nostre ecomercat va néixer, un formatge que segons ens comenta en Jordi “és un formatge de mitjana-llarga maduració, de mínim 6 mesos, no és molt sec, sinó que té una textura tova i molt agradable i gustos al paladar.”
En Jordi té clar que a l’hora d’escollir un producte ecològic o no “hi ha una filosofia de vida que no contempla l’ús de fertilitzants químics al camp i que vol protegir el medi ambient”. Tot i que la pandèmia no ha ajudat al sector té clar que de mica en mica més gent se sumarà a l’ecològic “només ens hem de fixar en països més avançats on l’ecològic està molt més estès” comenta.
Us animem doncs a tastar aquest deliciós formatge que trobareu en exclusiva a latavella.cat