7 consells per fer de la teva oficina un lloc més saludable

Com la majoria, el més probable és que estiguis la major part del dia dins d’una oficina. Estar assegut davant d’un ordinador durant moltes hores no és el que diríem l’opció més saludable, però podem convertir la nostra oficina en un lloc més adequat i millorar el nostre benestar i la nostra salut.

1. Obrir les finestres

És molt important renovar l’aire de la nostra oficina, per això és recomanable obrir les finestres uns minuts a primera hora del matí, quan l’aire està més net. Això renovarà l’aire, reduirà al·lèrgies i millorarà el nostre rendiment laboral.

2. Llum natural

La llum natural ajuda a reduir els nivells d’estrès i a millorar el bon ambient a la feina. Diversos estudis realitzats a la Universitat de Northwestern (USA) demostren que les persones que compten amb finestres en la seva oficina són més actives físicament i aconsegueixen dormir millor.

3. beure aigua

Beure aigua ens ajuda a estar hidratats, a prevenir maldecaps i a mantenir la nostra gana a ratlla. L’aigua és bàsica per eliminar les toxines del nostre organisme.

4. Treballar dempeus

És molt interessant i molt saludable optar per taules o espais de treball amb taules regulables, que ens permetin treballar asseguts i dempeus. Això ens ajuda a moure’ns més durant el dia i a evitar les posicions estàtiques durant massa hores.

5. Fruita fresca entre hores

Consumir fruita fresca, fruits secs o iogurt a la feina ens ajuda a carregar-nos d’energia i a saciar la gana de manera sana fins a l’hora de dinar.

6. Pujar per les escales o caminar

Pujar per les escales o sortir a caminar durant la pausa millora la nostra salut. Un simple passeig de 10 minuts tres vegades al dia mantindrà el nostre organisme en moviment, millorant la nostra circulació i el nostre metabolisme.

Imatge relacionada

7. Posar una planta a la teva oficina

Està demostrat que col·locar plantes a l’oficina augmenta un 38% la productivitat, un 45% la creativitat i un 47% el benestar general. Les plantes també ajuden a netejar l’aire de l’oficina i a disminuir el soroll estàtic.

 

Font: muyinteresante.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *