La primavera ens porta verdures excepcionals com els espàrrecs, diürètics, rics en àcid fòlic i betacarotens, ens aporten vitamines, minerals i fibra. Avui una recepta deliciosa i fàcil per gaudir de tots els beneficis d’aquesta verdura.
Què necessitem?
(per a 6 persones)
- 2 manats d’espàrrecs verds
- 50 g de panses
- 50 g de pinyons
- 6 ous ecològics
Per a la salsa:
- 1 llauna d’anxoves
- 1 cullerada de mel
- Oli
Com ho preparem?
- Tallem els espàrrecs, rebutjant la part dura.
- Escaldem els ous en aigua bullent amb una mica de vinagre (10 de vinagre per cada 100 d’aigua), durant 6-7 min.
- Daurem els pinyons.
- Daurem els espàrrecs amb una mica d’oli fins que es quedin al dente. Incorporem les panses i pinyons.
- Per fer la salsa: incorporem les anxoves picades amb una mica d’oli en una paella, ho coem una mica. Afegim la mel i remenem.
- Servim els espàrrecs amb l’ou, posant la salsa per sobre.
Bon profit!
Conservació: Pots preparar-la i guardar-la un dia en la nevera.
Recorda que pots trobar tots els ingredients per elaborar aquesta recepta a latavella.cat
Recepta i foto de: telva.com