A La Tavella som productors i comercialitzem directament fruita, verdura, ous i conserves, juntament amb altres productes ecològics, sempre de la màxima proximitat, de temporada i en la gran majoria de casos provinents de l’economia social.
Però, … segurament vulguis saber què és el que ens fa ser ecològics i avui en el Bloc de La Tavella, t’ho expliquem.
- Estem certificats
La Tavella disposa de dos segells de la Unió Europea que ens garanteixen que els nostres productes són produïts de manera sostenible i respectant el medi ambient. També, aquests es veuen sotmesos a un control anual pels organismes o autoritats de control pertinents per garantir que es resepctin totes les normatives de producció ecològica, sanitaria i de protecció del consumidor.
Si menges ecològic, demana certificació!
- Respectem als animals i les seves necessitats
Els animals que viuen a La Tavella viuen en condicions de vida dignes, respectant sempre les seves necessitats biològiques i de comportament. Els animals poden pasturar lliurement a l’aire lliure, s’alimenten de pinso ecològic i són tractats d’acord amb les condicions de benestar animal.
- No apostem per aliments transgènics
El medi ambient és el principal perjudicat per l’ús de transgènics segons molts científics i organitzacions ecologistes. Entre el seu impacte negatiu hi ha la pèrdua de biodiversitat, per destinar grans àrees de cultiu a aquests aliments i l’alteració dels ecosistemes.
Per aquest i altres motius, La Tavella no aposta per aliments modificats genèticament (transgènics).
- Zero pesticides ni fertilitzants
En cap dels processos de La Tavella utilitzem productes químics com pestícides o fertilitzants. Només es poden aplicar als cultius productes provinents de la mateixa natura.
La Tavella està certificada! Per tant, tots els nostres productes segueixen aquest patró.