Et presentem en Carlos, responsable de producte i de control d’stock de La Tavella. L’equip de La Tavella el conformem persones increïbles, compromeses amb el projecte i amb un gran amor per la feina ben feta.
I sens dubte, ell també n’és una d’elles.
Com vas començar a treballar a La Tavella?
Encara no coneixia el projecte. Vaig trobar la feina per internet, en aquell moment estava aturat. Em van trucar per l’entrevista i al cap d’un mes ja era encarregat, des de 2016.
En què consisteix la teva feina?
La meva tasca consisteix en controlar el producte que entra: la seva qualitat, les caducitats, el control d’stocks i inventari. En definitiva, que no falti mai res.
S’ha d’estar ben atent a que tot estigui a punt per a ser entregat puntualment. També el material d’embalatge, caixes, etc.
Què t’agrada més de treballar a La Tavella?
El dia a dia amb els treballadors, el tracte diari amb ells, cada dia és una aventura diferent.
I el que menys m’agrada és matinar, entro a 2/4 de 6 h amb el pa acabat de fer sota el braç!
També m’agrada quan hi ha moments per compartir plegats, com la nevada que hi va haver fa unes setmanes: riures, sortir una mica de la rutina!
Quin és el teu producte preferit?
Sens dubte, la mandarina. El que més mal de caps em dona és el plàtan!
Què és el que més valores de treballar a La Tavella?
Com a persona, aprenc a valorar el que tinc i a moltes coses que abans passava per alt.
També com som, l’esforç que fan cada dia els meus companys, no hi ha malícia, la inocència…com a companys de feina tot genial!
Defineix La Tavella amb una paraula…
Oportunitat, sentir-se valorat!
Moltes gràcies Carlos per les teves paraules, és un plaer compartir tant amb tu!